Hulp-Ondersteuning

VRIJWILLIGER GEVRAAGD:
Iedere dinsdagmiddag wordt er in het gemeenschapshuis " Oos Heim " gebridged op en in een ontspannen sfeer. Het is tevens een sociaal gebeuren voor het onderhouden van de contacten.
Gemiddeld zitten hier 6 tot 7 tafels te bridgen. De leiding is in handen van 2 personen---(Ook als vrijwilliger.)
De telling van dit gebeuren gaat via een rekenprogramma op de computer hiervoor is geen kennis van het bridgespel nodig. Bij dit gebeuren zouden wij graag wat ondersteuning hebben. Ook voor de continuiteit van deze middag.
Is er onder u iemand die op de dinsdagmiddag een paar uurtjes vrij heeft met een beetje computerkennis en spreekt bovenstaande u aan neem dan contact op of neem eens een kijkje op onze website: www.neerbeeksebridgeclub.nl